fira / Reflektion

I mål och en helg i kärlekens tecken!

i mål_edited

Det blev 100 inlägg på 100 dagar – mission acomplished. Fantastisk lättnad. De tio sista dagarna var nog de tuffaste – eftersom jag tog mig an utmaningen tio dagar efter start. Därmed blev de flesta bloggare klara när jag hade tio dagar kvar.

Vad har jag lärt mig dessa dagar?

 • Oavsett bristande inspiration, sömnbrist, krasslighet – ja alla tänkbara motstånd så går det att skriva en text.
 • Jag har hittat nya bloggkompisar och fått inspiration genom deras inlägg.
 • Vissa dagar har inläggen känts banala och ointressanta. Då har jag fått kämpa för att övertyga mig själv om att inte definiera mitt värde i vad någon annan tycker om det jag skriver.
 • Jag har överraskat mig själv i den framtvingade kreativiteten. Flera gånger satte jag upp en plan under dagen, men temat blev ett annat på kvällen.
 • Bilder fungerar utmärkt som inspiration. Många cykelturer till och hem från jobbet tog jag foto-stopp och knäppte bilder som senare fungerade som frö till texter.
 • Jag har blivit mer uppmärksam i vardagen – vad händer, vad kan jag använda till skrivandet idag? Intressant nog blev det en skön paus i mitt stressiga jobb som just denna vår varit särskilt krävande.
 • Jag borde ha gjort ett inläggsschema och skrivit flera inlägg åt gången och sedan publicerat dem efter hand. Den ambitionen försökte jag med – men jag lyckades aldrig.

 

Jag har haft världens bästa helg med ett fint dop som slutade med ett överraskningsbröllop. En glädjens fest och koppel av barn sprang i mellan trädgård och villan där festen ägde rum. Vi åt tårta och pratade i ett aldrig sinande sorl.

Brudparet – min älskade bror och hans underbara nyblivna fru (Jag älskar er!). De är så fina tillsammans, deras lycka är min lycka och jag bara log hela dagen igår. Njöt av stunden, maten, drycken och av att vara omgiven med sköna människor. Middag blev till kväll och en fotboll hittades i en häck i trädgården. Det mynnade i spontanfotboll, ung och gammal spelade (yngsta var 5,5 år och äldsta 67 år). Så himla härligt!

Annonser

8 tankar om “I mål och en helg i kärlekens tecken!

 1. Fantastisk avslutning av 100-dagars skrivprojekt! Ja det var en underbar dag på många sätt. Och ditt skrivande är ett av dem. Väldigt positivt och upplyftande att träffa dig in person. Och så trevlig anledning!! Keep writing!
  Kram

  Gillad av 1 person

  • Tack kära du för uppmuntran – det värmer! Jätteroligt att var med er och prata böcker och skrivande ! Ser fram emot att läsa något från dig någon gång. 🙂
   Och tack själv för superfint arrangerad fest ! KRAM!

   Gilla

 2. Vilken avslutning! Jag kommer att sakna de dagliga inläggen! Tack för 100 fina stunder! Lycka till med allt det andra som tar för dig kära RV!👍👍👍

  Gillad av 1 person

  • Hej Zdenka!
   Tack!!
   Roligt att höra från dig!
   Ja, väldigt lärorikt! Första tiden njöt jag av att vara ”måste”-fri. Sedan ägnade jag mina bloggskrivtidstunder till vanligt skrivande. Försöker hålla i vanan, går ju bara så länge man är ledig !

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s