Betraktelser

En cool dam

 

Ledig. Gunnebo slott. Lagom sommarsvalt. I blickfånget en elegant dam. Svart från topp till tå. Örhängen. En liten hatt. En lätt hand vilande på rullatorn och air i uppsynen som matchade hela hennes uppenbarelse. Där satt hon på en bänk och fick fjärilarna i bröstkorgen att virvla. Vilken cool dam. Jag vågade inte ta bild, men efter att hon rest sig fotograferade jag bänken där hon suttit. En man som hon var i sällskap med gick in i shopen. Han hämtade två hattar som han provade och hon kände och klämde på hattarna och tittade på honom. Hjälpte honom välja. Det blev ett köp och de gick sakteliga bortåt. En så rörande syn.

2 tankar om “En cool dam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s