Reflektion

Ett tilltag på Avenyn

FontCandy (16)_clas ohlson

Ser du utsmyckningen längst ner i bilden? Det är ett vattenspel som blev färdig under senvåren. Ser du att det finns ett blått ljus i vattenstrålarna?
Jag ska inte berätta om turerna – men kostnaden för det ska enligt ryktet vara ca 30 miljoner kronor. Ungefär jämförbart med en nybyggd förskola.
Under byggperioden var utrymmet inklätt i en jättestor plywood-låda, åh vad spännande!

Ridån går upp och fram kommer något som ser ut som ett välkoordinerat läckage.
I GP har många ondgjort sig över tilltaget och visst jag håller med. Poseidon klarar sig bra utan en kronisk vattenpöl i blickfånget.
Men nu gör jag det. Jag förlikar mig med den nya installationen. Vattenspelet. För nu är den ju där. Inte så vackert men jag kan inte låta bli att skratta när jag ser det.

Annonser

4 thoughts on “Ett tilltag på Avenyn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s