Reflektion / trams

Om blogg100

träd

Idag är jag inne på min sextioandra dag i rad av bloggande. Utmaningen är hittills rolig men också krävande. Det känns som att vara på fest och vara den där värdinnan som är uppe i allas ansikte och kollar om de har det bra. Till slut blir jag trött på mig själv, vill dra mig undan, dra ner rullgardinen och vänta tills alla gått hem. Just nu är jag där, trött på mig och min narcissistiska hobby.  Trött på att vilja säga något utan att ha tänkt igenom det ordentligt. Och lite skämskänsla över att jag inte kan ge upp. Det går inte. Jag är en sådan där knäppgök som bestämmer mig för att cykla hela vägen upp på den omöjliga uppförsbacken bara för att visa att jag kan. För vem? Varför? Samtidigt är det detta driv och den envishet som jag ändå är tacksam att jag har. Den krävs för att driva saker i mål.

Nåväl, denna och ett par veckor framöver och sedan blir det förhoppningsvis mer tid över för riktigt skrivande.

Ta hand om dig.

4 tankar om “Om blogg100

  1. Vännen, förstår att du är trött och att det är energikrävande. Du ger ju en del av din värdefulla tid till detta. Det är dessutom en risk du tar för tänk om inget blir som du tänkt dig. Jag kan bara säga att du har inspirerat mig att smygkika in i denna bloggens värld som hittills har varit främmande för mig. Det känns som att det är en skatt som väntar på att bli upptäckt. Tack. Ska följa dig och andra intressanta författare. Kanske tom våga mig på att skriva något själv. Kärlek till dig! /Nadina

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s