Reflektion

Självrannsakan- vara med blogg.

Skisser page70 Cats_edited

Nu har jag bloggat i fem månader och det är dags för självrannsakan.

Höjdpunkt
Mest träffar på bloggen fick jag den 2 december då pappa delade bloggen på facebook. Att pappa är en sådan facebook-maniac tycker jag är ganska underhållande. Rekordet den dagen står sig än.

Lågpunkt
Att jag inte kan hålla tempo i mitt manusbygge och bilderboken för vuxna. Det var därför jag startade bloggen, för att piska på min självdisciplin bättre.  MEN bloggen tar tid, samtidigt passar bloggandet bättre ihop med de ”tidssnuttar” som blir över mellan mina förpliktelser.

Seger
Att jag tycker det är roligt att hitta på inlägg och lyckas även när inspirationen är i botten.

Roligast
Att få respons. När någon tar upp något jag skrivit på bloggen när vi träffas, eller skriver en rad.

Dröm
Att få mitt manus publicerat och ha bloggen som kanal till mina läsare. Tänk den dagen man får smacka upp ett bokomslag på bloggen. Drömma måste man !

Annonser

9 tankar om “Självrannsakan- vara med blogg.

 1. Tänk att P. D. James skrev sina romaner efter att hon har gått i pension från en statlig tjänst och hon är den mest ansedda deckarförfattaren i England. Även litteraturens finrum har öppnats för henne. Det är förresten roligt med bloggen, fortsätt med det!

  Gillad av 1 person

 2. Jag har också börjat försöka skriva min första bok. Jag skriver den ”öppet” på min blogg. Jag är klar med en kort version som ligger på kapitel1:s websida.
  Lycka till med ditt bokprojekt.

  Gillad av 1 person

 3. Jag tänker lite i Thomas linje – kan du kombinera manusbygget med bloggandet? Undrar också om du har gjort ngn projektplan – typ ”då vill jag vara färdig med manuset, vilket förutsätter detta och detta tills dess…” Hejar på dig i bokskrivandet!

  Gillad av 1 person

  • Tack för pepp snälla du! Upplyftande!

   Bra idé – att göra en projektplan. Jag har en plan för innehållet i manuset – men inte för själva manusarbetet. Det tar jag med mig!

   Jo, det är tanken, att jag ska publicera bitar ur mitt skrivande. Det har dock fallit sig så att jag fått utökat ansvar på jobbet och det slukar tid.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s