Inspiration

Sporrande skrivarcitat

får

 

En trio i citat om skrivande – som ska sporra mig att (återigen) komma igång och att tro på det jag gör!

What I did have, which others perhaps didn’t, was a capacity for sticking at it, which really is the point, not the talent at all. You have to stick at it.

Doris Lessing

 

I love my rejection slips. They show me I try.

Sylvia Plath

 

Do not wait until all the conditions are perfect for you to begin. Beginning makes the conditions perfect.

Alan Cohen

 

2 tankar om “Sporrande skrivarcitat

 1. Åh så klockrent! Speciellt det första. Det behövde jag höra. Jag har alltid varit så spretig och hoppig och när jag väl är nånstans där jag trivs, då kommer det där flyktbeteendet och självtvivlet in som en trogen fiende och stör. Every fucking time. Den här gången försöker jag sitta still i båten.

  Gillad av 1 person

  • Vad kul att du känner så! Ja, jag gillar den första, att det handlar om att ha tjockt pannben. Det triggar tycker jag – att vara envis och inte ge upp, det kan man kämpa sig till. Känns hoppfullt !
   Och ja – tro på dig – du har inget att förlora på det !

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s