Reflektion

En utmaning avbockad, nästan

hopp 1_edited

I förrgår lovade jag att jag skulle bjuda en person som jag inte känner på lunch (skrev om det och att utmana mig själv. Läs här.) Igår sög jag tag i en god vän och frågade honom om han kände någon intressant människa. En person med många strängar på sin lyra. Jag fick ett namn och telefonnummer.

Inledande SMS: Hej Jag är kollega till C. Dani heter jag. Vill utmana mig själv och bjuda någon på lunch som jag inte känner och göra en intervju och publicera på min blogg om skrivanade. C sa att du var perfekt för min tanke och att jag var garanterad ett bra samtal. Får jag bjuda dig på lunch? (Helt ok att tacka nej och tycka att jag är en smula knäpp). Ha det gott/Dani

Den okände lunchgästen var positiv (vill inte citera hans sms innan jag kollat att det är ok !). Hur som helst; han hade svårt att komma ifrån på lunch och ställde frågan. ”Kan du bjuda på middag?” Så lunchen blev till efter-jobbet-pizza. Kan nog bli bra!
Fortsättning följer!

Annonser

3 tankar om “En utmaning avbockad, nästan

  1. Pingback: I did it | Book Birth

  2. Pingback: Mina nya kompis Jacob | Book Birth

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s