Bilder / Idéer / Reflektion

Elefant.

elli

Kvällens sysselsättning. Få saker får mig att koppla av som att rita. När jag är klar pimpar jag med ord. Bästa fredagssysselsättningen. Kreativt flow. A bliss. Lyckost mig. Nu dags att sikta in mig på huvudkudden.
Bilden är inspirerad av mina vårkänslor och minnet av elefanten som jag hade som gosedjur som liten. En liten hyllning.
Ta hand om dig.

4 tankar om “Elefant.

    • Bara att köra, finns inte bra dåligt. Jag gillar se andras bilder, det är som en förlängning av personligheten. Om alla tvingades rita skulle man se att alla har en unik bildröst. Det är ganska ball tycker jag.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s