Reflektion

Mental comeback Felicia

senkväll

Tog denna bild på vägen hem efter en alldeles för lång arbetsdag. Slut i huvudet, mötesmarathon och mejl, på mejl, på mejl och längtan efter att sätta mig framför en skärm är noll.
Kanske vårtider, men något spirar i bakhuvudet, jag tänker på gårdagen. Jag fick massage, ett segt lår fick en duvning och massören berättade om hur han som sexåring på femtiotalet i Göteborg bodde vid gasklockan och cyklade med sina kompisar till Lisebergsbadet ( en cykeltur på 2-3 km, det var andra tider då). Mellan 1936 och 1956 fanns ett utomhusbad vid Liseberg, detta hade jag missat. Naturligtvis tolkar jag detta som ett tecken på att min berättelse om Felicia och Matilde hemsöker mig. Till helgen ska jag sätta mig och modellera om Felicia från tolv år till sexton år och börja mangla mitt manus igen.

Så spännande, läs mer om badet:http://www.lisepedia.se/Lisebergsbadet

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s