Bilder / Bilderbok för vuxna / Kostymer

Skiss försättsblad Kostymer

FontCandy (9)

Pillar med bilder som kan bli framsida till miniromanen Kostymer, en story med poetisk anslag (låter det bättre än prosalyrik? Tror prosalyrik är ord som avskräcker normalt funtade människor). Kanske blir det bilden ovan försättsblad. Får se.

Nu har jag jag också gett varje stycke (varje sida) en rubrik i Kostymer. Mötte det gamla skolspöket när jag skulle redigera en bild i nytt program. Skolspöket = ett väsen som utplånar varje atom av självkänsla när man ska försöka förstå något som man redan innan tvivlar på att man kan förstå. Följden blir att man inte förstår, vilket bekräftar det initiala tvivlet och därefter följer en stunds självömkan. I bästa fall knyter man näven i fickan och kör huvudet i kaklet. Denna kväll erkänner jag mig besegrad av programmet. Kastar mig över det imorgon igen och ska fixa till något ballt. Känner för en bild med svärta, tidningstext, stora penseldrag, någon grafisk detalj och några droppar färg.

Datorprogram: 1 poäng. Dani: 0 poäng. Rematch tomorrow.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s