Idéer / Inspiration

Happy Easter

Igår fick jag tips på roliga bildediteringsprogram av min bror. Min nya favorit är font candy, där man kan skriva text på bilder. Font candy är gratis och fungerar för Windows. Jag känner mig som när jag gick i fyran och lärde mig virka bläckfiskar. Den julen fick hela familjen virkade bläckfiskar, jag hade ett lager, virkade snabbare än jag hittade kompisar att ge.
Nu har jag istället för bläckfiskar, gjort bilder med text. Kanske skulle jag byta bana och bli vykortstillverkare? Tiden försvinner när jag sitter med detta. Underbart.

Ett annat roligt gratisprogram: gimp https://www.gimp.org/ också ett gratis bildediteringsprogram, man kan leka med bilder, fixa effekter, färger och mycket mer. Det är som photoshop.

Glad påsk!

FontCandy (2)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s