Reflektion

Fear is psychological, danger is real

fantomen

Idag läste en artikel om utmana sig själv för att nå framgång. Mest intressant fann jag beskrivningen av skillnaden mellan rädsla och fara. Om att man kan välja sin inställning för att hantera rädsla. Har saxat en bit ur artikeln av Dr Travis Bradberry:

Fear is nothing more than a lingering emotion that’s fueled by your imagination.Danger is real. It’s the uncomfortable rush of adrenaline you get when you almost step in front of a bus. Fear is a choice. Exceptional people know this better than anyone does, so they flip fear on its head. Instead of letting fear take over, they are addicted to the euphoric feeling they get from conquering their fears.”

Läs hela artikeln  ”7 barriers everyone has to overcome to achieve greatness” ur Business Insider av Dr Travis Bradberry.

Vad gäller mitt skrivande har jag bestämt mig för att göra Felicia äldre, från elva till femton. Innebär att jag får förkasta och skriva om en stor del av mitt material. För tillfället bryter jag ihop en smula för att samla kraft och komma igen. Kanske skriva några noveller emellan och låta det större projektet vila ett par veckor.

Fixat 6 inlägg, bara 94 kvar då ! En liten glad slutkläm.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s