Idéer / Reflektion

Bästa bot mot bekymmer

Känner mig villrådig hur jag ska prioritera. Spretar i mina förehavanden, för många bollar i luften och kommer inte särskilt långt med någon av dem.
Kontenta – måste prioritera om, välja bort och renodla.

Det är i dessa stunder de behövs. The magic shoes som får fart på hjärnan. Springa är min terapi.

Kanske är inte andemeningen direkt relaterad till min terapi. Men jag älskar detta citat.

“If you can’t fly then run, if you can’t run then walk, if you can’t walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Martin Luther King Jr.

 

shoes

Annonser

5 tankar om “Bästa bot mot bekymmer

 1. Det är riktigt att man måste röra sig framåt på alla möjliga sätt, fysiskt men inte minst som människa! Bra att få lite påminnelse då och då så att vi tar nya tag. För mig är inte nyårslöften som betyder förnyelse i skälen utan påsken.

  Gillad av 1 person

 2. Hej bästa! Nu har jag läst och läst dina fantastiska bloggar, mitt outvecklade lokalsinne har arbetat på högvarv för att hitta bland inläggen och jag känner mig minst 100 år gammal när jag letar efter kommentarsfältet.. Världens äldsta bloggare – Dagny 104 år – var ju med på Skavlan för någon vecka sen, RESPECT – hon är i blogghänseende så mycket mer ungdomlig än jag är… 😂
  Hur som helst, det som slår mig när jag läser dina inlägg är att du kan skriva om precis vad som helst och det blir intressant! Jag kunde tills nu inte i min vildaste fantasi fundera ut hur man skriver intressant om en smoothie, men du bara gör det! Härligt att du har kommit igång med skrivandet – du är grym (även på det!!) tusen kramar!!!

  Gillad av 1 person

  • Wahh tusen tack – jag blir så vårprilligt glad av detta – you can’t imagine ! Och du har skaffat ett wordpress-konto ! Jäddrar – vilken grej !!!!
   Välkommen in i bloggosfären.

   Ja, jag såg henne på Skavlan – så otroligt härlig dam, vilken humor. Underbar ! Har faktiskt försökt få en cool dam att gästblogga här, men inte riktigt lyckats övertala än…vi får se, det kanske bli något !

   Tacktack Charlie-kungen, you made my day !

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s