Inspiration

Ny utmaning

Vid årsskiftet bestämde jag mig för att prova på fem saker som jag aldrig gjort förut. Hittills har jag provat på step (vilket är en utmaning för en bolltjej). Jättekul och framförallt nyttigt att hantera ”göra-bort-sig-känslan” och fortsätta trots att jag uppenbart är sämre än övriga. Just att övermanna känslan och ta kommandot över den mentala motgången är en nyttig sak. En av de fina sakerna med att bli äldre är att jag bryr mig allt mindre om vad människor tycker om mig.  Jag gör min grej.

Nu är det dags för nästa nya sak. Jag har aldrig förut anslutit mig till en kollektiv utmaning (vad jag vet). Det finns en utmaning som, ni kanske känner till? Det är #blogg100 (läs mer om utmaningen här) som innebär att man skriver hundra blogginlägg på lika många dagar. Jag antar att relevansen i de olika inläggen inte kommer vara på topp jämt men förhoppningsvis jag hitta bra rutiner och kan bjuda på varierande inlägg.

Jag börjar idag och har räknat ut att jag kommer att vara klar den 18 juni. Får se vad skrivandet har att erbjuda fram till dess !

blogg 100

Annonser

4 tankar om “Ny utmaning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s