Reflektion / Skriva

Veckan som försvann

Det var måndag morgon. Jag cyklade till jobbet med andan i halsen, dök ner i havet av förpliktelser och kommer nu ut på andra sidan. Ibland kan jag sakna att ha långtråkigt. Idag får man ofta rådet att planera in saker i kalendern, ska du träna eller mera, schemalägg och acceptera inga omflyttningar. Men så kan man knappast hantera att ha långtråkigt? Schemalägg, acceptera inga omflyttningar.

I veckan hann jag med ett besök i Halmstad och såg en grävmaskin klyva asfalt som om det vore smör. I tisdags tillbringade en dag i Alingsås (caféernas stad, med egen Potatisfestival och Ljusutställning) med tema erfarenhetsåterföring, Därefter möten, möten, mera möten och sömn och innebandy och ännu fler möten.

Trevlig helg!

skymning

Annonser

2 tankar om “Veckan som försvann

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s