Skriva

Väck sinnena med musik

Ibland försöker jag styra humöret genom musik.

En bra dag börjar denna vackra ballad: Valborg med Håkan Hellström.

En enformig sträcka på motorvägen blir mer levande och spännande genom denna fina rocklåt: Ditmas av Mumford and Sons.

Vill jag gråta en skvätt över fina tributes, lyssnar jag på First Aid kits cover på Pattie Smiths dancing bare footFirst Aid kits cover på Pattie Smiths dancing bare foot vid Polar-pris utdelningen, med Pattie i publiken. Tjejernas stämsång är fantastisk och om du ännu inte råkat på dem, lyssna på en av deras hits, Emmylou

När energinivån är låg, ögonen svider och jag är yr. Timmarna jag sov kunde jag räkna på en hand. Då kickar jag gärna igång med Mando Diaos akustiska version av Dance with somebody (den börjar försiktigt men kommer igång). Eller med den galet skickliga gitarrduon Rodrigo y Gabriela. Om inget annat funkar har jag två ess i ärmen, det ena är Muse live at Wembley 2007 alternativt Great King Rat, Queen.

Ha en skön söndag !

Annonser

En tanke på “Väck sinnena med musik

  1. Wow vilka låtar! En extra eloge för Muse på Wembley! Otroligt bra! Det är också sant att music betyder mycker i livet! Undertecknad skulle vissna bort utan musik. Vi har det oerhört bra att vi kan lyssna på det vi tycker om, ingen censur. Man kan vara tacksam för det. God bless!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s