läsa / Skriva

Skrivarvänner

Att gå kurser i skrivande har gett mig möjligheter att knyta till mig kontakter och vänner som skriver. Dessutom; när jag nu ”kommit ur garderoben” och berättat att jag har ett intresse för att skriva. Då har flera i min omgivning berättat att de också skriver –fint!

Under sommaren och hösten 2015 var jag med i en manusgrupp där vi var ett femtontal deltagare. Dessa delades in i mindre grupper och jag hade två-tre personer vars texter jag läste och lämnade kritik på. De läste i sin tur mina texter och återkopplade till mig. Varje till varannan vecka bytte vi texter, ca 1000 ord åt gången.

Efter att manusgruppsperioden tog slut har jag fortsatt att byta texter med några av mina skrivarvänner. De är mina första riktiga läsare och jag är glad och tacksam när de är ärliga även om jag någon gång fått vandra en bitterhetspromenad. Efter att jag tagit turen inser jag att det är bättre att få kritiken till livs än att bli refuserad av en anledning jag inte förstår.
Jag har i mina skrviarvänner fått brevvänner i modern tappning och det är trevligt och berikande.

Nu har jag bloggat i ca fyra månader och det är villrådigt vilken riktning jag ska ta, blandar inlägg högt och lågt.

Hur som helst är jag jätteglad för de glada tillrop jag fått!

Tack till dig som kikar in och läser !

fjäril

Annonser

3 tankar om “Skrivarvänner

  1. Jag tycker att det är viktikgt att skriva oavsett vad, hur, när. Skrivande ger ro till själen och rensar tankarna. Jag är tacksam att jag också fått en del av denna stora gåva. Jag vill också nämna de vackra pärlfjärilarna som Rosavesslan lagt in som illustration till denna dagens blogg!🌻

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s