Idéer / Inspiration / Reflektion / Skriva

Inspiration

Idag sökte jag inspiration för att skriva en text och blickade ut genom fönstret där regnet samlades som rännilar och gjorde det svårt att se ut. Då kom jag på att jag kunde skriva en text där månaden januari skulle vara berättarjag.  När jag läste resultatet lät det mer som att jag skrivit en text med liemannen som utgångspunkt.
Det är svårt att hitta inspiration och upplevelsen av januari var ingen bra källa att ösa ur. Regnbyar, grått, mörkt, med blicken riktad mot marken, en köld som kommer inifrån, en trötthet som gör ögonen torra, gäspningar som inte kan botas med kaffe. Januari, när nätterna och dagarna flyter ihop och våren är långt, långt borta.

Vad gör man då?

Jag googlade på inspiration och fann denna underbara bloggpost med massor av inspirationstips.

Dessutom såg jag detta föredrag av en supercool och rar programmerare som ger åhörarna en illustration av hur viktig fantasi är för att utveckla teknik. Hon ser barnens angreppsätt som en vinnande metod.

Sist men inte minst – träning. Jag får nästan alltid bra idéer när jag vilar min hjärna med träning. När livet är hektiskt fixar jag träningen med en app. Det är nike som har gjort appen Nike Training Club och den är gratis. Det finns en uppsjö av pass av varierande längd och svårighetsgrad. Övningarna är filmade så man lätt förstår hur övningarna ska utföras. Appen är jättebra !

 

Om bloggen:

Mer om bilderboken, ”Kostymer” här
Mer om mitt romanprojekt ”Att ångra är att slösa tid” här
Mer om mig, bloggen och mina kumpaner här

 

_MG_4016

 

Annonser

2 tankar om “Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s